Tuesday, October 18, 2011

Promosi CLIQ! PHOTOGRAPHY Untuk Model & Pelakon Baru

PROMOSI DARI CLIQ! REBUTLAH PELUANG INI!!


Haaa, promosi ini khusus kepada bakal pelakon dan bakal model yang ingin berjinak-jinak di dalam industri modeling dan lakonan. Kami, CLIQ! PHOTOGRAPHY menawarkan khidmat photoshot dan juga membuat comp card untuk mereka yang ingin mencceburi bidang seni ini.

RM500 MAHAL? Isk Isk Isk, jangan lihat pada harga, lihatlah pada pakej yang kami tawarkan. Apa yang anda boleh dapat dengan harga RM500 ini? Kami akan membuat photoshot indoor & juga outdoor tidak kira apakah tema yang pelanggan mahukan. Kenapa kena buat outdoor dan bukan buat di studio? Ini sebab kami ingin melatih dan memupuk keyakinan bakal pelakon dan juga bakal model agar berani beraksi di depan orang ramai. Di samping itu, jurugambar kami akan menerangkan apakah pose badan dan ekspresi muka yang sesuai untuk pelanggan.

Selain itu, anda akan dapat 50 keping gambar bersaiz 4R yang dicetak (Telah diedit), sekeping gambar bersaiz 8R yang disertakan sekali dengan frame gambar dan juga gambar softcopy yang telah di'burn' di dalam DVD beserta kotak DVD lengkap.

Tunggu apa agi? Rebutlah peluang ini... :D
Biar mahal tapi berbaloi dengan kualiti yang kami tawarkan...

Sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan kami boleh diajukan kepada Pengurus Pemasaran & Promosi kami, Saiful Bahthiar Ismail (013.276.5309) ataupun melalui emel kami cliqphotography2011@gmail.com

No comments:

Post a Comment